Quantcast








     

مشکل در اضافه کردن forum.php

vbiran.ir - 2013-05-09 08:55:52 - Similar - Report/Block

وقتی به ادرس انجمنم forum.php رو اضافه میکنم دیر لود میشه و قالب بالا نمیاد کسی میدونه مشکل از چیه؟...

مشکل در اضافه کردن

barnamenevis.org - 2013-03-01 10:11:21 - Similar - Report/Block

سلام میخوام برای وب سیتم تصویر امنیتی اضافه کنم اما وقتی این کد رو در Web.Config اضافه می کنم روی سرور خطای 500 میده ایراد از کجاست؟ چکار باید بکنم من از کنترل SafaCaptchaControl.dll استفاده می کنم.

سوال: مشکل در refresh کردن browser

barnamenevis.org - 2013-06-01 09:58:52 - Similar - Report/Block

با سلام من در قسمت Load صفحه کد واکشی اطلاعات و bind کردن به یک گرید رو گذاشتم . یک کلید هم روی صفحه گذاشتم که پشت اون کد مربوط به insert کردن در بانک رو گذاشتم. وقتی که صفحه لود میشه کد های داخلش درست عمل میکنه همچنین وقتی کلید insert رو میزنم اطالاعات به بانک اضافه میشه . مشکل اینجا هستش که وقتی دکمه Refresh رو روی Browser میزنم علاوه...

سوال: مشکل در وارد کردن اطلاعات

barnamenevis.org - 2013-03-07 17:53:30 - Similar - Report/Block

با عرض سلام و ادب من برای وارد کردن جدول ها از یک کد مشخص استفاده می کنم رو بعضی جدول ها بدون مشکل اضافه و آپدیت و حذف انجام میشود اما تعداد از جدول هام که داری فیلد اوتو نامبر دار هستن مشکل اضافه و آپدیت کردن دارم string QString = "Insert into tblperson (per_code) Values ('" + per_code.Text + "')"; com.Insert(QString); نکته :‌ هیچ ارور...

مشکل در اضافه کردن فیلد در وبی 4.2

vbiran.ir - 2013-03-07 08:08:37 - Similar - Report/Block

سلام من از وبی 4.2 استفاده میکنم و از قالب VBIran Rainbow من چند تا فیلد جدید میخوام اضافه کنم که در قسمت پست بیت بیاره طبق ایت آموزش پیش رفتتم آموزش ایجاد فیلد در ویبولتین 4 و قرار دادن آن در پست بیت ولی به یه مشکل بر خوردم وقتی اضافه میکنم پست بیت برای کسایی که در قسمت پنل کاربری یا موقع ثبت نام این قسمت ها پر نکردند پست بیتشون به هم م...

مشکل با اضافه کردن آیتم به لیست باکس در اکسس فوری ...!؟

barnamenevis.org - 2013-05-16 06:33:02 - Similar - Report/Block

با سلام خدمت دوستان وقتی تو اکسس میخوام آیتم های زیاد وارد لیست باکس کنم میبینم بعد از چند بار اجرا چند تا آیتم پاک شدن , مثلا 30 تا آیتم اضافه کردم بعد یه مدت میبینم چند تاش نیست و همینطور وقتی میخوام بیشتر سی یا چهل تا آیتم اضافه کنم دیگه آیتم های جدید و نشون نمیده و فقط قبلی هارو نشون میده کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست ؟ با تشکر...

سوال: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

barnamenevis.org - 2013-03-25 09:06:03 - Similar - Report/Block

سلام دوستان من بعد از اینکه یه جستجو توو بانک انجام میدم و میریزم توو datagrid دیگه نمیتونم بهش row اضافه کنم یعنی این خطا رو میده : ضمیمه 101858 حتی این کد رو هم مینویسم قبل از اضافه کردن row ولی بازم نمیشه dataGridView1.DataBindings.Clear(); عکس های ضمیمه 1.png‏ (4.1 کیلوبایت)...

سوال: اضافه کردن به سبد خرید

barnamenevis.org - 2013-01-30 17:08:06 - Similar - Report/Block

سلام بچه ها :( من میخوام تووی گرید ویو وقتی روی اضافه کردن به سبد خرید کلیک میکنم نام ، قیمت و کد همون محصولو بگیره میشه کمکم کنید ؟ از چه دستوری باید استفاده کنم...

سوال: مشکل جانوس در ویژوال 2010

barnamenevis.org - 2012-09-18 17:44:36 - Similar - Report/Block

من نسخه 3 3.5 و 4 را دارم نمی دونم چرا ناقص نصب می شه وقتی 3 , 3.5 نصب تمام می شه و وارد محیط ویژوال می شم جانوس را در Choose Items پیدا نمی کنم وقتی 4 را نصب می کنم آنها در ToolBox نمایش داده می شوند ولی وقتی به فرم Add می کنم کنترل به فرم اضافه نمی شه من قبلا در محیط 2008 این مشکل را نداشتم آیا مشکل ویژوال هستش؟ راهکاری دارید؟...

سوال: رفرش نشدن گرید ویو پس از اضافه کردن داده های جدید با زدن دکمه درج(Critical SOS)

barnamenevis.org - 2013-03-03 20:36:52 - Similar - Report/Block

سلام دوستان این سوالم که دارم خیلی ضروریه من توی اون برنامه ای که دارم می نویسم، یه قسمت برای اضافه کردن کالای جدید گذاشتم، مشکل من اینه زمانی که کالای جدید رو اضافه میکنم و روی دکمه درج کلیک کنم داده ها پس از اضافه کردن در گرید ویو نمایش داده نمیشن،یعنی نمایش داده میشن اما یه رویداد دیگه ای مثل فرم لود باید متعاقب رویداد کلیک انجام بشه ت...

مشکل در اضافه کردن یک فیلد به table دیتابیس

barnamenevis.org - 2013-05-13 07:45:12 - Similar - Report/Block

سلام به دوستان من یک برنامه داشتم که یه دیتابیس توش ساختم در visual studio 2012 و C# نمی دونم چرا table دیتابیس وقتی فیلد اضافه کردم بعد save می زنم پنجره دایالوگ باز میشه و از من مسیر ذخیره می خواد ذخیره نمی کنه ضمیمه 104125 عکس های ضمیمه c1.jpg‏ (31.3 کیلوبایت)...

سوال: مشکل با باز کردن WPF

barnamenevis.org - 2013-05-26 16:23:05 - Similar - Report/Block

درود به دوستان عزیز ببخشید یه مشکل برام پیش اومده من وقتی که یک پروژه WPF می سازم وقتی که ایجاد شد می خواد بره تو پروژه این error رو برام می یاره و Visual studio رو می بنده ، visual studio 2010 هست می خواستم ببینم مشکل چیه؟؟؟ عکس های ضمیمه New Bitmap Image.png‏ (43.3 کیلوبایت)...

evolveStar Join

سوال: مشکل در اجرایی localhost (حل شد)

barnamenevis.org - 2013-06-06 11:34:19 - Similar - Report/Block

سلام دوستان من آپاچی رو نصب کردم ولی نمی دونم چرا وقتی ادرس localhost رو می زنم و یا phphmyamin رو می زنم لود نمی شه و وقتی localhost رو می زنم از من یوزر نیم و پسورد می خواد.

پیدا کردن ادرس تایتل یک پنجره

barnamenevis.org - 2013-06-06 17:50:44 - Similar - Report/Block

سلام بچه ها من یه فایلی دارم مربوط به بازی که وقتی اجرا میشه 2 تا پنجره داره یکی کنسول بازی هستش و دیگری پنجره خود بازی ( بازی مدرن وارفار2) حالا من چی میخوام: ادرس تایتل های این دو رو که تایتا کنسول iw4 Console و تایتل بازی Modern Warfare 2 هستش. اگه یکی لطف کنه و ادرس تایتل هاش رو برام پیدا کنه یک دونیا ممنونش میشم. با تشکر.

سوال: پیغام خطا هنگام اضافه کردن بانک sql

barnamenevis.org - 2012-09-15 09:49:31 - Similar - Report/Block

سلام من وقتی می خوام یه service-based database به پروژم اضافه کنم این error رو میده. چیکار باید بکنم که درست شه؟ ضمیمه 92897 عکس های ضمیمه 9-15-2012 12-11-28 PM.png‏ (21.8 کیلوبایت)...

سوال: مشکل در تهیه setup ؟

barnamenevis.org - 2012-10-02 05:46:44 - Similar - Report/Block

سلام خدمت دوستان راستش من اولین بار که می خوام این کار رو انجام بدم تمام فیلم ها و مقالات رو هم خوندم اما 2 تا مشکل دارم یکی اینکه من برای دیتابیس از sqlserver 2008 r2 استفاده کردم و از نوع express هم نیست من اومدم دیتابیس رو به فایل ها پروژه نصبی اضافه کردم و سعی کردم تو connection string با attach کار کنم اما هر چی سعی کردم تو سیستم کار...

مبتدی: اضافه کردن دکمه در ماشین حساب گرافیکی

barnamenevis.org - 2013-06-07 06:31:42 - Similar - Report/Block

سلام این سورس یک ماشین حساب گرافیکی هست که میخوام دات را بهش اضافه کنم دکمه دات را اضافه کردم(بعدا وارد کادر میکنم) اما وقتی با موس فشار میدم نمایش نمیده (توی شرط فقط اعداد را قبول میکرد که شرط را برداشتم) کامپایلر:emu8086 فایل های ضمیمه G.rar‏ (3.2 کیلوبایت)...

مشکل در لاگین کردن

barnamenevis.org - 2013-04-30 10:18:08 - Similar - Report/Block

هنگام لاگین کردن ، به تکست باکس username تگ html اضافه می شود لطفاً راهنمایی کنید...

سوال: مشکل در insert کردن داده های از نوع date به دیتابیس

barnamenevis.org - 2013-04-20 21:34:25 - Similar - Report/Block

با سلام دوستان عزیز. من توی insert کردن به مشکل خوردم. یعنی داده ها وارد جدول نمیشن. کد : $username = "root"; $password=""; $db = mysql_connect("localhost",$username,$pas sword); if ($db) $sdb = mysql_select_db('news',$db); if($sdb) $date = date("n t"); $time = time(); $sql = "insert into keys (id,date,time) values ('0','$date',...

سوال: مشکل در صفحه بندی وردپرس

barnamenevis.org - 2013-06-05 13:24:32 - Similar - Report/Block

سلام ، من وقتی از صفحه بندی خود سایتم(در وردپرس) استفاده میکنم اصلا navigationش درست کار نمیکنه ، یعنی وقتی میخوام پست های صفحه دوم رو ببینم با خطای "هیچ صفحه ای یافت نشد "سایتم مواجه میشم . از چند تا افزونه ی مربوط هم استفاده کردم ولی بازم مشکلم حل نشد ، مشکل از کجاست ؟ چه چیزی رو باید تغییر بدم یا چه کدی باید اضافه کنم؟ پیشاپیش ممنون...

سوال: اضافه کردن فایلTxt به برنامه C++

barnamenevis.org - 2013-04-25 12:25:50 - Similar - Report/Block

من یک برنامه دارم باید یک فایلtxt به آن ضافه کنم و داخل آن یکسری موارد چک کنم؟ اولین مشکل من وارد کردن این فایل به برنامم وبعد از آن گشت تو فایل مذکور.

ریفرش کردن GridView در پایگاه داده ی Local

barnamenevis.org - 2013-02-27 21:18:08 - Similar - Report/Block

سلام یه DataGridView رو که به یه Local Database وصل شده , با چه دستوری میتونم Refresh کنم ؟. وقتی DataBaseام SQL Server بود میتونستم این کارو کنم ولی وقتی از Local خود Visual Studio استفاده کردم به مشکل بر خوردم...

هماهنگ کردن این قالب وردپرس با افزونه ووکامرس

barnamenevis.org - 2013-05-05 12:47:53 - Similar - Report/Block

سلام دوستان من این قالب رو دارم و نمودونم چی کارش کنم که چیزهایی که تو محصولات ووکامرس میریزم توی این قرار بگیره. منظورم اینه که من اصلا نمی خوام پست هام توی صفحم قرار بگیره و فقط می خوام ووکامرس محصولاتی که اضافه می کنم بعنوان پست تو صفحم قرار بگیره. دقیقا مثل همین سایت و چیزهایی که اضافه می کنم به لیست محصولاتم اضافه کنه. این هم لینک قا...

مبتدی: اضافه کردن کنترل در زمان اجرا

barnamenevis.org - 2013-04-11 12:05:27 - Similar - Report/Block

سلام من یه یوزر کنترل دارم تو برنامه ام حالا میخوام تبدیلش کنم به یک یوزر کنترلwpf ولی تو این خطش ارور میده Me.Controls.Add(lbl) دستور اضافه کردن کنترل تو wpf چیه با تشکر...

سوال: اضافه کردن یا کم کردن یک یا چند روز به تاریخ شمسی

barnamenevis.org - 2013-02-22 08:13:02 - Similar - Report/Block

دوستان عزیز سلام : من در یه پروژه نیاز دارم که یک یا چند روز به تاریخ جاری اضافه یا کم کنم ولی نتونستم کد یا الگوریتم مناسب این موضوع پیدا کنم خواهش می کنم دوستان راهنمایی کنید.

سوال: دیتاگرید و دیتابیس - - -

barnamenevis.org - 2013-02-12 22:02:00 - Similar - Report/Block

عرض سلام خدمت همه ... این تصویر رو ببینید ... ضمیمه 99969 این پنجره ی ثبت فاکتوره (یه برنامه فروشگاه ...) همه میدونن که چجوری کار می کنه و اصلا نیازی به توضیح نیست . وقتی دکمه ی اضافه رو زدیم مشخصات کالا در جدول اضافه می شود. حال فرض کنیم که ما 5 تا کالا را به جدول اضافه کردیم . سوال : می خوام وقتی که دکمه ی ثبت رو زدم اطلاعات جدول در دیت...

مشکل در استفاده از گزارشی که بطور پیش فرض در vs2010 است

barnamenevis.org - 2013-02-19 08:50:25 - Similar - Report/Block

سلام توی نیو آیتم یک آیتم وجود داره که موقع نصب vs2010 نصب می شه کسی در مورد این آیتم اطلاعات اولیه داره که بده ؟ و آیا این آیتم می تونه بجای کریستال استفاده بشه؟ سوال بعدی اینه که وقتی این آیتم رو به پروژه اضافه می کنم ، موقع کار کردن با اون vs خطا می ده و هنگ می کنه و بعد هم پروژه بسته می شه؟...

مشکل در نمایش تاریخ با کریستال ریپورت

barnamenevis.org - 2013-02-26 07:51:28 - Similar - Report/Block

سلام دوستان من برای اینکه بتونم گزارش بین دو تاریخ را محاسبه کنم Data type فیلد تاریخ را در بانک اطلاعاتی برابر با date قرار دادم. ضمیمه 100573 وقتی تاریخ را اضافه میکنم به این شکل در بانک اضافه میشود. ضمیمه 100574 اما وقتی در کریسال ریپورت گزارش را می سازم ساعت و زمان نیز نشان میدهد ضمیمه 100575 میشه لطف کنید بگید چطوری میشه فقط تاریخ را...

آموزش: فیلم : چپ به راست کردن کنترل RibbonBar و نحوه ی اضافه کردن مجموع کامپوننت DevCopmponent به toolBox

barnamenevis.org - 2013-03-17 20:00:31 - Similar - Report/Block

سلام و درود بر شما. (عید نوروز را پیشاپیش به شما کاربران برنامه نویس تبریک عرض می کنم.) بلاگم فیلم آموزشی رو که در خصوص چپ به راست کردن کنترل RibbonBar و نحوه ی اضافه کردن مجموع کامپوننت DevCopmponent به toolBox هست رو دانلود کنید. موفق و سر افراز باشید.

اضافه کردن کتابخانه ci به aptana برای اتوماتیک نوشتن دستورات ci

barnamenevis.org - 2013-05-22 15:19:07 - Similar - Report/Block

سلام اساتید محترم لطفا کمک کنید که چه طوری قابلیت نوشتن کدهای ci به صورت اتوماتیک کامل کردن را در نرم افزار aptana اضافه کنیم؟...

حرفه ای: باز شدن صفحه بدون ادرس بار

barnamenevis.org - 2013-05-05 10:13:29 - Similar - Report/Block

سلام من یک صفحه دارم که توش لینک یک سایت هست. میخوام وقتی روی لینک کلیک میشه صفحه بدون ادرس بار باز بشه. یعنی ادرس سایت نشون داده نشه. برای درک بهتر عکس و کد صفحه رو براتون میزارم.ممنون میشم کمک کنید ضمیمه 103731 عکس های ضمیمه google.JPG‏ (24.5 کیلوبایت)...

مشکل تایپ فارسی در دیزاین

barnamenevis.org - 2013-04-09 10:48:01 - Similar - Report/Block

سلام دوستان من وقتی نام آیکون هارو در قسمت دیزاین فارسی مینویسم ، بعد از run کردن همه اش به صورت علامت سوال درمیاد لازم به ذکره پروژه از توع MFC و من در قسمت caption اینکارو میکنم . مشکل از کجاست؟...

مشکل با BiDiKeyboard

barnamenevis.org - 2013-05-05 12:23:36 - Similar - Report/Block

سلام من با دلفی ایکس ای کار می کنم وقتی توی برنامه با Alt و Shift برنامه رو فارسی می کنم. مشکل نیست اما وقتی از کد زیر استفاده می کنم Application.BiDiKeyboard := '00000429'; سرعت برنامه خیلی کند میشه و وقتی از یک edit به edit دیگه ای میرم. Fa,En پایین صفحه چشمک می زنه قبلا مشکلی با این کد نداشتم الان که دلفی xe کار می کنم و از AlphaContro...

سوال: این خطا که موقع باز کردن پروژه میاد واسه چیه ؟؟

barnamenevis.org - 2013-04-21 11:11:46 - Similar - Report/Block

من الان به این مشکل دوباره برخورد کردم وقتی میخوام پروژم رو باز کنم این خطا که عکسشو گذاشتم میاد قبلا هم به این مشکل برخور کرده بودم ضمیمه 103142 عکس های ضمیمه Untitled.jpg‏ (28.1 کیلوبایت)...

سوال: اضافه کردن python در VS

barnamenevis.org - 2013-03-28 22:03:54 - Similar - Report/Block

سال نو مبارک من میخوام پایتون رو به visual studio اضافه کنم نسخه مخصوص دات نت رودانلود کردم . که فقط یک کنسوله ولی نمیدونم چطور اضافه میشه به ویژوال استودیو با تشکر...

سوال: مشکل در اضاف کردن رفرنس به پروژه

barnamenevis.org - 2013-04-23 14:58:02 - Similar - Report/Block

سلام. من یه فایل با فرمت دارم که روی یه سی دی هست. وقتی سی رو میزارم رو کامپیوتر ویژوال استودیو رفرنس رو میشناسه و میشه اضاف کرد ولی وقتی سی دی رو بیرون میارم پروژه ارور میده و run نمیشه. باید چیکار کنم؟ باتشکر...

مشکل در کار کردن با ftp

barnamenevis.org - 2013-03-03 20:25:39 - Similar - Report/Block

با سلام من یه فایل میخوام بریزم تو ftp ولی وقتی تو سیستم خودم اجرا میکنم درست کار میکنه و فایل رو داخل ftp میریزه ولی وقتی آپلودش میکنم تو هاست میزنه : Unable to connect the remote server پروژه ی من هم web application هست لطفا کمکم کنید با تشکر.

سوال: مشکل با attachfilename در sqlexpress

barnamenevis.org - 2013-03-22 21:58:16 - Similar - Report/Block

سلام.من وقتی یک دیتابیس در ویژال استادیو 2012 ایجاد میکنم و sqldatasource میخوام تنظیم کنم DataSource=localDB قرار میده و نمیتونم عوضش کنم.(هر کاری کردم به sql هم متصل نشد). مشکل دومم اینه که وقتی sqldatasource ایجاد میکنم و یک dropdownlist بهش اضافه میکنم پیغام زیر میده.در وب کانفیگ هم توضیح بدید با sqlexpress.ممنون میشم کامل راهنماییم ک...

ذخیره در پایگاه داده

barnamenevis.org - 2013-06-03 16:52:10 - Similar - Report/Block

سلام من می خوام یک تقویم را داخل پایگاه داده ذخیره کنم. این تقویم یک آرایه با طول 365 است. که در هربار ذخیره کردن 365سطر همزمان به جدول اضافه می شود. مشکل این جاست که هنگام ذخیره کردن پیغام Timeout می ده. کانکشنم را Connection Timeout=99999999 قرار دادم .ولی تا200 بیشتر ذخیره نمی کنه . اگر می شه راهنمایی کنید...

سوال: اضافه کردن column جدید به تیبل mybb_users

barnamenevis.org - 2012-09-15 15:59:20 - Similar - Report/Block

سلام بچه ها من از MYBB بعنوان انجمن ساز سایتم استفاده میکنم. میخوام تو Table به اسم mybb_users یه کلوم جدید اضافه کنم به اسم XUID که کاربرها موقع ثبت نام تو فیلد XUID که شامل 16 رقم عدد و حرف میباشد وارد کنند تا تو این کلوم ذخیره بشه. اگه ممکنه برام کد اضافه کردن کلوم XUID به Table به اسم mybb_users رو بدید. که طبق اطلاعاتی بالا بهتون داد...




dialogShowMessage!

Fill out the form you see below. Registration is free, fast and simple.
If you are already registered, sign in page login.


Web Site :
Required Field
First Name :
Required Field
Last Name :
Required Field
Email :
Required Field
Sex :
Required Field

evolveStar.com is free for ever !


evolveStar.com provides a search engine that allows you to gather information to write their own blog.


evolveStar.com enhances the sources displaying the logo of the site.


If you want to remove your site or you believe a site listed infringes copyright, please report it to: info@evolvestar.com


Specifies the subject copyright violation and the url of the page


evolveStar.com respecting the law DMCA (Digital Millennium Copyright Act) will immediately remove whatever its merits.


Next will be effectual and relevant checks.







Who We Are Partner Advertising Contacts Privacy terms Help & FAQ

© Copyright 2010-2017 Fabrizio Fichera. All rights reserved.